Μετά τη δημοσίευση του Aquafeed24.com για την αποχώρηση του Ίβαν Μπουλιούμπασιτς από τον Ολυμπιακό, τα διεθνή Μέσα και ειδικότερα όσα εδρεύουν στην Κροατία, που ασχολούνται με την υδατοσφαίριση κίνησαν τα νήματα για να μάθουν τι συμβαίνει με τον επίσης Κροάτη, Μάρο Γιόκοβιτς.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Μπρέσια και ο Σάντρο Μπόβο έχουν στο μυαλό τους τον φοβερό αριστερόχειρα που φέτος τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό πρωτάθλημα χάρη στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν είναι σίγουρο, όπως μάθαμε, ότι μπορούν οι Ιταλοί να τον καλύψουν οικονομικά.

Μάλιστα, οι πηγές μας από την Ιταλία εκμυστηρεύτηκαν ότι ο Γιόκοβιτς έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στους «ερυθρόλευκους» ή τουλάχιστον έτσι έχει αφήσει να εννοηθεί στην ιταλική πλευρά. Παράλληλα, η Μπρέσια κοιτάζει πράγματι την αγορά για αριστερόχειρα και έχει Plan B, το οποίο γνωρίζουμε αλλά δεν είμαστε σε θέση να το δημοσιεύσουμε αυτή τη στιγμή, ωστόσο προφανώς δεν είναι επιπέδου Γιόκοβιτς..

Η αναζήτηση αριστερόχειρα γίνεται διότι, ύστερα από πολλά χρόνια,αποδέσμευσαν τον Αλεσάντρο Νόρα και ο Γιόκοβιτς με την εξαιρετική αντίληψη στην τακτική που τον χαρακτηρίζει, θα ήταν ότι καλύτερο για το πλάνο του Μπόβο ενόψει της νέας σεζόν.

Εκτός αυτών, με το ελληνικό πρωτάθλημα να δίνει δικαίωμα χρησιμοποίησης δύο ξένων, τόσο ο Γιόκοβιτς, όσο και ο Στέφαν Μίτροβιτς θα βρίσκονται στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της Α1 ανδρών (Εάν αυτή διεξαχθεί εν τέλει…). Αυτό αποκάλυψε και ο Ίβαν Μπουλιούμπασιτς σε δηλώσεις του σε κροατικά μέσα, ότι του διεμήνυσαν από τον Ολυμπιακό ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψει και ότι οι δύο συμπαίκτες του θα είναι περισσότερο απαραίτητοι (Το ίδιο ισχύει και για τον τερματοφύλακα, Ζιβογίνοβιτς, που δεν θα επιστρέψει).

Τέλος, εάν η Μπρέσια πράγματι βρει τρόπο να αποκτήσει τον Γιόκοβιτς, δημιουργεί μια εξαιρετική ομάδα που θα διεκδικήσει το τρεμπλ σε Ιταλία και Ευρώπη. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες απέκτησαν τον Άγγελο Βλαχόπουλο, εκεί αγωνίζεται ο Δημήτρης Νικολαΐδης, ενώ υπέγραψαν επίσης Ντι Σόμα και Ντόλτσε.

Τεράστια επιτυχία θα είναι, επίσης, εάν ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου καταφέρει να κρατήσει τον σπουδαίο Κροάτη περιφερειακό και είναι χαρά για όλους μας να βλέπουμε τέτοιους αθλητές σε ελληνικές ομάδες.

Facebook Comments