Θέλει Φουντούλη η Φερεντσβάρος!

by Aquafeed 24

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φερεντσβάρος έχει καταθέσει πρόταση, πριν το FINAL 8 στον κορυφαίο Έλληνα σκόρερ, τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Γιάννη Φουντούλη.

Ο Φουντούλης ετησίως δεχόταν και δέχεται υψηλού οικονομικού επιπέδου προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει το μεγάλο βήμα να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή ομάδα, αφήνοντας τον Ολυμπιακό.

Οι Ούγγροι δεν φείδονται χρημάτων και έχουν αποφασίσει να εντάξουν τον Φουντούλη στο ρόστερ τους, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να μιλήσει για συμφωνία αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, η Φερεντσβάρος έδειξε στον Έλληνα αρχηγό πόσο τον θέλει και φανταστείτε μια αριστερή πλευρά με Βάργκα και Φουντούλη, ενώ ο Μίτροβιτς όπως μάθαμε θα αποχωρήσει από την ουγγρική ομάδα.

Το #Aquafeed24 εδώ και ημέρες γνώριζε το συγκεκριμένο σενάριο, ωστόσο θα ήταν ανήθικο να γραφόταν κάτι δημόσια πριν τους κρίσιμους αγώνες του Πρωταθλητή Ευρώπης το 2018, ενώ σε σύντομη συνομιλία μας με τον πρόεδρο της Φερεντσβάρος, Νόρμπερτ Μάνταρας μετά τον τελικό εκείνος δεν αρνήθηκε ότι ενδιαφέρει την ομάδα του ο Φουντούλης.

Σύντομα, θα υπάρξουν νεότερα για την περίπτωση Φουντούλη στη Φερεντσβάρος, για το αν θα επιτευχθεί η μεγάλη μεταγραφή και αν ο τελικός του Ανόβερο ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιάννη με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τις ανακοινώσεις όλα αλλάζουν, όπως μας δίδαξε η περυσινή περίπτωση Μουρίκη και η ανατροπή της συμφωνίας του με την Προ Ρέκο.

Παράλληλα, γίνεται ολοένα και πιο εμφανές ότι οι Έλληνες παίκτες είναι περιζήτητοι και ανήκουν στην ελίτ του αθλήματος, καθώς και η Προ Ρέκο πρόσφατα ζήτησε… τιμή από Έλληνα διεθνή για να σπάσει το συμβόλαιο του!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA