Τεμπέστι για Πάβιτς: «Είναι ξανά ανοιχτή η θέση του καλύτερου στον κόσμο»! (PICS)

by Aquafeed 24

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικές οι εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπο του τεράστιου Γιόζιπ Πάβιτς, από άλλους μεγάλους αθλητές της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Πρώτος, ο εμβληματικός τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας και της Μπαρτσελονέτα, Ντάνι Πινέδο, αποχαιρέτισε τον Κροάτη μέσω instagram λέγοντας ότι: «Ο καλύτερος όλων σταμάτησε. Σε ευχαριστούμε για τη θρυλική πορεία που έκανες»!

Από κάτω, ο έτερος σπουδαίος τερματοφύλακας της εθνικής Ιταλίας και της Προ Ρέκο, Στέφανο Τεμπέστι, την ημέρα των 40 γενεθλίων του σχολίασε ότι ο Πάβιτς αξίζει μια θέση στο Hall Of Fame του αθλήματος.

Μάλιστα, έσπευσε το πρωί να γράψει ο ίδιος στο προφίλ του για τον Κροάτη, δίνοντας παράδειγμα αθλητικού πολιτισμού: «Η θέση του καλύτερου στον κόσμο είναι ξανά ανοιχτή. Σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε μου».

Τόσο τεράστιος ήταν ο Γιόζιπ, θεωρείται από συνομήλικους ή μεγαλύτερους ηλικιακά ως ο καλύτερος στον κόσμο… Στην Ελλάδα, ο Άγγελος Βλαχόπουλος έσπευσε να τον ευχαριστήσει επίσης δημόσια, το ίδιο η Χρυσή Διαμαντοπούλου την οποία βοήθησε στον Ολυμπιακό, η Ιωάννα Σταματοπούλου με τη σειρά της και όχι μόνο. Το αποτύπωμα του Πάβιτς στην ελληνική και ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση οφείλει να μας δείξει το δρόμο.

Γιατί πραγματικά σπουδαίος είσαι στο τέλος, όχι για τα στατιστικά, αλλά για το τι αφήνεις. Και δυστυχώς, πολλοί και πολλές, όταν αποχαιρετούν, σύντομα ξεχνιούνται, σε αντίθεση με τον Γιόζιπ….

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Wish you the best my friend… From now on the place for the best goal keeper of the world is available again.. Good luck for the future! #goalkeeper #portiere #portieri #eroi #siinvecchia #josippavic #halloffame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefano Tempesti (@tempestigram) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Se retira el mejor. Gracias por la carrera de leyenda que te has marcado! #JosipPavicHallofFame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ dlpinedo στις

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αντιο φιλε! Eυχαριστουμε για ολα #thebest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Vlachopoulos (@aggelosvlachopoulos) στις

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA