Ολοκληρώθηκε η θητεία του Αλεξάνταρ Τσίριτς στον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο τεχνικό να κατακτά 6 τίτλους με τις ερυθρόλευκες από τον Ιανουάριο του 2022 μέχρι και τον Μάιο του 2023 διαδεχόμενος στα μέσα της προηγούμενης σεζόν την ηγετική μορφή του Χάρη Παυλίδη.

Ο σύλλογος του Ολυμπιακού και οι υπεύθυνοι του τμήματος ευχαρίστησαν τον “Ciro” για την καθοδήγηση της γυναικείας ομάδας αυτό τον ενάμιση χρόνο στον Πειραιά, ολοκληρώνοντας την συνεργασία τους με τον Σέρβο προπονητή στο πλαίσιο του προγραμματισμού για την επόμενη χρονιά, όπου αναμένεται ανανέωση στις τάξεις του Ολυμπιακού, με πρώτο βήμα την οριστικοποίηση του νέου επικεφαλής τεχνικού των back-2-back Πρωταθλητριών Ευρώπης (’21-’22).

Η ανακοίνωση:

«Thank you Ciro!
«Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και να μην απογοητεύσω κανέναν», δήλωσε ο Αλεξάνταρ Τσίριτς τον Ιανουάριο του 2022, όταν ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, διαδεχόμενος τον Χάρη Παυλίδη.
Ο Σέρβος τεχνικός τήρησε την υπόσχεση του, αφού λίγους μήνες μετά, οδήγησε τις «ερυθρόλευκες» στην «back to back» κατάκτηση της Euroleague, καθώς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ο «Τσίρο» ολοκλήρωσε τη «θητεία» του στον Θρύλο, κατακτώντας έξι τρόπαια, δύο ευρωπαϊκά (Euroleague, Super Cup) και δύο νταμπλ».