Οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης στις προαγωνιστικές κατηγορίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (23/2), σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, με τεράστια συμμετοχή από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες 9 & 10 ετών με τη συμμετοχή 710 κολυμβητών και κολυμβητριών από 56 σωματεία της Νότιας Ελλάδας, ενώ στο ΟΑΚΑ έγιναν οι αγώνες 11 &12 ετών, με τη συμμετοχή 940 αθλητών. Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης συμμετείχαν 1027 κολυμβητές από 33 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Κραουνάκης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τα κάτωθι: “Υπήρχε τεράστια συμμετοχή από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, τα Κολυμβητήρια ήταν κατάμεστα συνέχεια και έγιναν πολύ ωραίοι αγώνες. Τα σωματεία έχουν πολλά μέλη σε αυτές τις ηλικίες και φαίνεται ότι η Ελληνική Κολύμβηση αναπτύσσεται συνεχώς”.

Με τη σειρά του, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Βούλτσος ανέφερε: “Οι αγώνες έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα, με τεράστια συμμετοχή κολυμβητών και κολυμβητριών, όπου ολοκληρώθηκε ο Χειμερινός κύκλος των αγώνων. Παράλληλα, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, κρατώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Αντιπροέδρου της ΚΟΕ, Αριστοτέλη Παπαδόπουλου”.

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά ΕΔΩ, το ΟΑΚΑ ΕΔΩ και το Ποσειδώνιο ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments