Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (23/2) οι Χειμερινοί Αγώνες στην Τεχνική Κολύμβηση, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Λάρισας, με ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και έξι όρια για τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Χρήστος Μπόνιας του ΝΟ Αμφιθέας στα 100μ διπλά πέδιλα, με επίδοση 42.47, κατέλαβε την πρώτη θέση με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών, πιάνοντας το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών, ενώ στα 50μ διπλά πέδιλα έπιασε το όριο για την ίδια διοργάνωση, με χρόνο 19.03.

Στα 50μ διπλά πέδιλα Εφήβων, ο Παρασκευάς Καλαϊτζόπουλος από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων με 20.03, ενώ ο Γεώργιος Καλτσουκαλάς από τα Δελφίνια Περιστερίου, στα 100μ επιφανείας Παίδων, με χρόνο 37.83 έπιασε όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

Το εισιτήριο για την ίδια διοργάνωση, στα 100μ διπλά πέδιλα, πήρε ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος των Δελφινιών Πτολεμαΐδας, με επίδοση 43.30 και ο Παρασκευάς Καλαϊτζόπουλος της ίδιας ομάδας με 44.42.

Με το τέλος των αγώνων, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Σαλταμανίκας δήλωσε: “Η διοργάνωση ήταν παρά πολύ καλή και σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις από τους αθλητές. Ευελπιστούμε ότι το Μάιο θα βρισκόμαστε σε ακόμα καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας, ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων”.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments