Τεχνική κολύμβηση – Δύο νέα όρια για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τουρκια

by Aquafeed 24

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (11/3), στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά οι Χειμερινοί αγώνες Νοτίου Ελλάδας στην Τεχνική κολύμβηση, με τη συμμετοχή 297 κολυμβητών / τριών από 16 σωματεία, με ακόμη δύο όρια από δύο κολυμβητές.

Συγκεκριμένα, σήμερα δύο όρια επιτεύχθηκαν από τους Παντελεήμονα Κοίλιαρη και Ευδοξία Θωμάκου, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, η Θωμάκου είχε πιάσει χθες ένα ακόμη όριο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και έτσι θα συμμετάσχει σε δύο αγωνίσματα.

Αναλυτικά τα όρια:

ΕΥΔΟΞΙΑ ΘΩΜΑΚΟΥ (ΑΕ Χαϊδαρίου) 400μ. διπλά πέδιλα 3.56.53

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ (ΑΟ Αιγαίου) 100μ. υποβρύχιο 35.77

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σαλταμανίκας, μιλώντας για τους αγώνες του διημέρου στην ιστοσελίδα μας, υπογράμμισε: “Και σήμερα είχαμε καλές επιδόσεις τόσο στους πρωινούς όσο και στους απογευματινούς αγώνες. Οι κολυμβητές μας πέτυχαν ακόμη δύο όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας και θεωρώ ότι το επίπεδο ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Βέβαια, ακόμα και οι αθλητές που έπιασαν τα όρια χρειάζονται ακόμη καλή προετοιμασία προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για τις απαιτήσεις της μεγάλης αυτής διοργάνωσης”.

Οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα ΕΔΩ

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA