Τάσος Πυρπυρής στο #AQF24: «Τα κορίτσια υπερέβαλαν εαυτόν σήμερα – Θα είμαστε όπως πρέπει στον τελικό»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μας το είχαν ξαναπεί σε δηλώσεις πριν τον μεγάλο ημιτελικό με την Ιταλία, πως στο παιχνίδι αυτό θα παίξει ρόλο περισσότερο η ψυχή και η θέληση. Έτσι και έγινε λοιπόν, με την απόλυτη επαλήθευση των λεγομένων του ανθρώπου ο οποίος «πόνταρε» στο τι θα μετρήσει, το δήλωσε δημόσια και δικαιώθηκε απόλυτα.

Φυσικά μιλάμε για τον Τάσο Πυρπυρή, ο οποίος μίλησε και πάλι στο Aquafeed24 και την Εβίνα Καραμανλή, αυτή τη φορά ύστερα από μία τεράστια πρόκριση η οποία φέρνει πλέον τη χώρα μεταξύ ασημένιου και χρυσού μεταλλίου απέναντι στην σπουδαία Ισπανία. Ο άμεσος συνεργάτης της Αλεξίας Καμμένου, ήταν για ακόμη μία φορά κατατοπιστικότατος και μας εξήγησε όλα όσα τον ρωτήσαμε για το σημερινό παιχνίδι και όχι μόνο.

Ο Τάσος Πυρπυρής στο #AQF24:

Η απόλυτη επαλήθευση για τα όσα μας είχε προϊδεάσει…

«Όπως σας είχα πει και πριν από μερικές ημέρες, τα παιχνίδια αυτά κρίνονται πάνω από όλα στην ψυχή, στη θέληση και στη διάθεση. Τα κορίτσια σήμερα υπερέβαλαν εαυτόν και έβγαλαν διάθεση και ψυχή για τρία παιχνίδια. Ήμασταν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι, είχαμε αναλύσει πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο. Και η άμυνα και η επίθεση λειτούργησαν έτσι γιατί η ψυχή και η ενέργεια που είχαν τα κορίτσια μέσα στο νερό βοήθησαν όλα αυτά που είχαμε δουλέψει. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια, δεν είναι εύκολο αυτό που έκαναν τα παιδιά σήμερα.

«Το σημερινό είναι όλο των κοριτσιών»…

Έξι κορίτσια παίζουν για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, άρα θα είναι και η πρώτη τους φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είναι η πιο μικρή ομάδα σε μέσο όρο ηλικίας στη διοργάνωση και κατάφερε να πάει στον τελικό και απέναντι σε μία ομάδα που είναι παραδοσιακά στα μετάλλια. Δεν έχω λόγια πραγματικά, δεν έχω λόγια, μας έβγαλαν παραπάνω από ασπροπρόσωπους, είναι όλο δικό τους αυτό».

«Ποτέ δεν βγάζεις έξω την Ισπανία – Ξέρει να διαχειρίζεται άριστα τον ρυθμό του παιχνιδιού»

«Η Ολλανδία ίσως ήταν το φαβορί στην αρχή του Ευρωπαϊκού, αλλά η Ισπανία είναι μαζί με την Αμερική η καλύτερη ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια. Ποτέ δεν μπορείς να βγάλεις αυτή την ομάδα εκτός. Παρά το γεγονός ότι έκανε την ήττα αρχικά από την Ιταλία, κέρδισε την Ουγγαρία και μετέπειτα την Ολλανδία και βρίσκεται πλέον στον τελικό, τα λέει όλα. Είναι η  ομάδα με τις περισσότερες επιτυχίες παγκοσμίως μετά την Αμερική. Ο τελικός είναι άλλη υπόθεση. Έχουμε μία μέρα να ξεκουραστούμε, να δούμε τον αντίπαλο να κάνουμε προπόνηση, δούμε τα σημεία που πρέπει και θα πάμε να παίξουμε τον τελικό χωρίς άγχος και να διασκεδάσουμε, γιατί αυτό κάναμε και σήμερα.

Η Ισπανία είναι μία ομάδα η οποία όλα αυτά τα χρόνια των επιτυχιών της βασίζεται στο ότι γνωρίζει να διαχειρίζεται πολύ καλά το ρυθμό του παιχνιδιού και εκεί είναι το δυνατό της σημείο. Παίξαμε μαζί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, φέραμε μία ισοπαλία και στο τουρνουά στην Ιταλία ήμασταν στο γκολ. Θα είμαστε όπως πρέπει και νομίζω θα πάνε όλα καλά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA