Αλεξία Καμμένου στο #AQF24: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη αλλά πρέπει να μείνουμε συγκροτημένοι – Έχουμε τεράστιο παιχνίδι μπροστά μας»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βρίσκεται και επίσημα εδώ και λίγη ώρα η ομαδάρα της Αλεξίας Καμμένου. Οι Ελληνίδες διεθνείς έγραψαν ιστορία η οποία μάλιστα δε σταματάει εδώ, αφού πλέον είναι μπροστά μας το μεγάλο παιχνίδι με την Ισπανία.

Φυσικά από το κολυμβητήριο δε θα μπορούσε να λείπει η απεσταλμένη του Aquafeed24 Εβίνα Καραμανλή η οποία μίλησε με την ομοσπονδιακή τεχνικό Αλεξία Καμμένου για αυτή την απίστευτη, για αυτή την πραγματικά σπουδαία νίκη. Η κόουτς δήλωσε ευτυχής αλλά και συγκρατημένη αφού όπως είπε τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στο #AQF24:

«Τι να πω πραγματικά δεν ξέρω, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαστε ένα team δεν είμαι μόνη μου. Έχουμε κάποιους συνεργάτες, κάποιους ανθρώπους στους οποίους θα ήθελα να αναφερθώ μετά τον τελικό γιατί πολλά πράγματα έχουν γίνει χάρη στη συνεργασία αυτών των ανθρώπων με πίστη και με όραμα για αυτά τα παιδιά που είναι γεμάτα ταλέντο και που ξέρω ότι βήμα βήμα χωρίς ενθουσιασμούς, ξέρω ότι είναι η αρχή ενός δύσκολου σκληρού κύκλου που στο βάθος της φαίνεται η Ολυμπιάδα.

Αυτές οι νίκες μας δίνουν αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε ψυχολογία και πίστη, πίστη στο σωστό δρόμο. Ας μην ενθουσιαζόμαστε παραπάνω, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία τεράστια ομάδα στον τελικό και πρέπει να φανούμε αντάξιες αυτού που καταφέραμε σήμερα».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA