Τάσος Παπαναστασίου στο #AQF24: «Δεν υπάρχουν φαβορί, η κάθε λεπτομέρεια θα παίξει τον ρόλο της»

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι είναι μια σημαντική σειρά που κρίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο

by Γιώργος Χρήστου

Στις λεπτομέρειες αλλά και στη προσωπικότητα των αθλητριών στάθηκε ο Τάσος Παπαναστασίου σε δηλώσεις του στο  #AQF24 ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας που θα κρίνουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και την πέμπτη του πρωταθλήματος. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος (21/5, 18:00) στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας με τη σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός του «Ιστορικού» τόνισε ότι δεν υπάρχουν φαβορί, ενώ αναφέρθηκε για το πλάνο του συλλόγου τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους αγώνες κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας που θα κρίνουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Σίγουρα όπως κι εμείς έτσι και η Γλυφάδα θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι μια σημαντική σειρά που κρίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Η κάθε λεπτομέρεια θα παίξει το ρόλο της διότι αυτά τα παιχνίδια θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Δεν υπάρχουν φαβορί διότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα οι αθλήτριες πρέπει να δείξουν συγκέντρωση. Βέβαια μετρούν οι τακτικές και η προσωπικότητα των αθλητριών, όπως επίσης και η ψυχολογία που στο γυναικείο μεταβάλλεται πολύ εύκολα».

Για το πλάνο του Πανιωνίου τη νέα χρονιά: «Σίγουρα είναι λίγο νωρίς, όμως υπάρχει μια στρατηγική του σωματείου η σταθεροποίηση της ομάδας και η παραγωγή νέων παικτριών, οι οποίες ενσωματώνονται στη γυναικεία ομάδα ώστε να πρωταγωνιστήσουν αυτές».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA