Αργύρης Θεοδωρόπουλος στο #AQF24: «Δε θεωρώ ότι είμαστε φαβορί, οι δύο ομάδες είναι ισάξιες»

Παράλληλα ο τεχνικός του ΑΝΟΓ στάθηκε στην αγωνιστική απραξία της ομάδας του αλλά και στον ίδιο στόχο που έχει ο «Ιστορικός»

by Γιώργος Χρήστου

Στην αγωνιστική απραξία του ΑΝΟ Γλυφάδας στάθηκε ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος σε δηλώσεις του στο  #AQF24 ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στον Πανιώνιο που θα κρίνουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και την πέμπτη του πρωταθλήματος. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος (21/5, 18:00) στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας με τη σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες. Παράλληλα ο τεχνικός της ομάδας των νοτίων προαστίων τόνισε ότι οι ομάδες είναι ισάξιες, ενώ επισήμανε ότι ο ΑΝΟΓ δεν είναι φαβορί παρά το γεγονός ότι έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους αγώνες κόντρα στον Πανιώνιο που θα κρίνουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Μια σειρά που κρίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό και για μας και για τον Πανιώνιο. Η δική μου ομάδα στη διάρκεια της χρονιάς είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα λόγω του νεαρού της ηλικίας, όμως δείξαμε μεγάλη ικανότητα. Δε θεωρώ ότι είμαστε φαβορί ασχέτως που έχουμε το πλεονέκτημα έδρας διότι οι δύο ομάδες είναι αρκετά ισάξιες».

Για τα εξαιρετικά παιχνίδια του ΑΝΟΓ τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη και το τι χρειάζεται ο ΑΝΟΓ προκειμένου να αγωνίζεται και του χρόνου στην Ευρώπη: «Εννοείται όταν παίζεις σε άλλο επίπεδο σε βοηθάει πάρα πολύ όπως βοήθησε και μένα προσωπικά αλλά η ευρωπαϊκή έξοδος περνάει μέσα από τη σειρά των παιχνιδιών κόντρα στο Πανιώνιο που έχει τον ίδιο στόχο που απώλεσε πέρσι. Οπότε σίγουρα έχει μεγάλο κίνητρο. Βέβαια αν παρουσιαστούμε με την διάθεση όπως με τον Εθνικό Πειραιά θα έχουμε σίγουρα ανταγωνιστικούς αγώνες. Είναι λίγο ρίσκο πως θα εμφανιστούμε με την έννοια ότι απέχουμε από αγωνιστικές υποχρεώσεις που δε μας έκανε ιδιαίτερα καλό όπως και στον Πανιώνιο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA