Τάσος Παπαναστασίου: «Μια φορά ΑΝΟΓ, για πάντα ΑΝΟΓ» – Ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Μετά από 11 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς, στήριξης και σημαντικών επιτυχιών ο κύκλος του Τάσου Παπαναστασίου κλείνει στον ΑΝΟ Γλυφάδας, με τον ίδιο να έχει αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα του στον ιστορικό Όμιλο, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του.

Ο πρώην πια Διευθυντής του ΑΝΟΓ και εκ των λίγων πραγματικών «εργατών» του σπορ, υπηρέτησε επί έντεκα διαδοχικά χρόνια τον Όμιλο, τον οποίο αποχαιρετά και όπως δηλώνει ο ίδιος στο #Aquafeed24 θα μείνει για πάντα στην καρδιά του, καθώς και το χαρακτηριστικό: «Μια φορά ΑΝΟΓ, για πάντα ΑΝΟΓ»…

Ένας τόσο καθοριστικός ρόλος σε ένα σωματείο με ιστορία και παράδοση στον υγρό στίβο χρειάζεται κατάλληλους ανθρώπους με πολύ μεράκι, συγκεκριμένες δεξιότητες και ικανότητες διαχείρισης πολλαπλών καταστάσεων. Ο Τάσος Παπαναστασίου μέσω του #Aquafeed24, τοποθετήθηκε για αυτή τη σημαντική αλλαγή στην καριέρα του.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Οι δρόμοι μας με τον ΑΝΟΓ χωρίζουν για προσωπικούς λόγους, όπως ανέφερα και στο ΔΣ του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά, τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του ΔΣ για την βοήθεια που μου προσέφεραν, καθώς και για τις προσπάθειες που έκαναν, ώστε να σταθεί όρθιος ο σύλλογος σε μια ενδεκαετία πολύ δύσκολη. Οικονομική κρίση, πανδημία, ενεργειακή κρίση… παρόλα αυτά το παλέψαμε, σταθήκαμε με αξιοπρέπεια και φέραμε αρκετές επιτυχίες τα τελευταία 11 χρόνια». 

Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον χώρο που τον «πονάνε» και δουλεύουν αδιάκοπα για το γενικότερο καλό του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και τούτο ισχύει για τον Τάσο Παπαναστασίου, ο οποίος προβληματίζεται, όπως και εμείς ως Μέσο, πως νοείται η υδατοσφαίριση να έχει τη συγκεκριμένη ποσότητα στήριξης από την Πολιτεία, παρότι απέχει παρασάγγας σε επιτυχίες από τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα, τα οποία πριμοδοτούνται από το κράτος άκρως περισσότερο…

«Προς το παρόν, χρειάζομαι ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης και ηρεμίας για να αποφασίσω το επόμενό μου βήμα. Ελπίζω να παραμείνω στον χώρο, παρά το γεγονός ότι το άθλημά μας έχει τραβήξει πολλά τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει φέρει τεράστιες επιτυχίες. Αν δεν είχε υπάρξει τα τελευταία δυο χρόνια, μια κρατική στήριξη στην ενεργειακή κρίση δεν πιστεύω ότι θα είχαμε αντέξει εμείς… γιατί το μεγάλο πρόβλημα του ΑΝΟΓ και όποιων σωματείων έχουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις είναι η λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων. Έχουμε δει ολόκληρους Δήμους και περιφέρειες να δυσκολεύονται σε όλη αυτή την διαδικασία, όμως εμείς καταφέραμε να δώσουμε «στέγη για άθληση» σε εκατοντάδες παιδιά επί καθημερινής βάσης.

Μετά από 17 χρόνια ως αθλητής και 11 χρόνια ως Διευθυντής έχω να πω ότι… μια φορά ΑΝΟΓ, για πάντα ΑΝΟΓ»! 

Την ίδια ώρα, ο ΑΝΟ Γλυφάδας έχει κινηθεί για την αντικατάσταση του Τάσου Παπαναστασίου, με άνθρωπο που έχει υπηρετήσει επίσης τον σύλλογο σε πολλαπλούς ρόλους.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA