Τάκης Δήμου στο #AQF24: «Νιώθουμε ακόμα πίκρα που δε φτάσαμε στο τελικό»!

Πετυχημένη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη παρόλο που θέλαμε να κερδίσουμε το ευρωπαϊκό!

by Aquafeed 24

Αποστολή στη Μάλτα

Στη πίκρα που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού που δε κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο τελικό του LEN Champions League στάθηκε ο Τάκης Δήμου στη κάμερα του #AQF24 μετά τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου απέναντι στη Νόβι Μπέογκραντ στο μικρό τελικό της διοργάνωσης. Παράλληλα ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στην προσαρμογή στους «ερυθρόλευκους» αλλά και στο ρόλο που έχει στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον απολογισμό της σεζόν για τον Ολυμπιακό: «Όσο αφορά την Ελλάδα η σεζόν ήταν 100% επιτυχημένη καθώς πήραμε το νταμπλ. Τώρα για την Ευρώπη σίγουρα υπάρχει ακόμα μια πίκρα που δε μπορέσαμε να φτάσουμε στο τελικό αλλά θεωρητικά είναι πετυχημένη σεζόν με τη τρίτη θέση. Παρόλο που πιστεύω όλοι μου οι συμπαίκτες ήθελαν να ήμασταν στο τελικό και να το κερδίσουμε κιόλας».

Για τα βήματα προόδου που έχει κάνει στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Ολυμπιακό. Στην αρχή πάντα είναι δύσκολο όταν πηγαίνεις σε καινούρια ομάδα θέλεις το χρόνο να βρεις τα πατήματά σου. Έχω ένα ρόλο και το κάνω καλά. Θέλω να συνεχίσω έτσι».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA