Τα νεότερα για το πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού

by Aquafeed 24

Στις 22 Ιουλίου το Aquafeed24 είχε αναφερθεί στο τμήμα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού και τις σκέψεις να αγωνιστεί οικειοθελώς η ομάδα στην Α2 ανδρών και όχι στην Α1.

Δείτε το θέμα εδώ

Αρχικά υπήρχε πληροφόρηση ότι η απόφαση θα παρθεί την προηγούμενη Παρασκευή, ωστόσο η συνάντηση της νέας Διοίκησης με τους ανθρώπους του πόλο έγινε την Τρίτη και τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Παναθηναϊκός τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 ανδρών.

Οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί και πρέπει το οτιδήποτε να επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, ωστόσο οι πιθανότητες είναι περισσότερες να δούμε έναν νεανικό Παναθηναϊκό στην Α2 ανδρών με στόχο την άνοδο, παρά το «τριφύλλι» αποδυναμωμένο με το χαμηλότερο μπάτζετ στην Α1, στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με τέσσερις ομάδες να υποβιβάζονται.

Σύντομα θα υπάρξει οριστική απόφαση επί του θέματος για το τμήμα πόλο που μπορεί το ανδρικό να αντιμετωπίζει δυσκολίες, ωστόσο οι ακαδημίες είναι σε εξαιρετική κατάσταση και εκεί δίνεται το βάρος.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA