Σκέψεις για Α2 στον Παναθηναϊκό

by Aquafeed 24

Δεν αργούν οι εξελίξεις στο τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών του Παναθηναϊκού, καθώς πολύ σύντομα η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη θα αποφασίσει τις τύχες της ομάδας.

Όταν γράφουμε «τύχες» εννοούμε το αν η ομάδα θα αγωνιστεί εκ νέου στην Α1 ανδρών με το χαμηλότερο μπάτζετ όλων των συλλόγων ή αν με τα ίδια λεφτά θα παίξει στην Α2 και θα προσπαθήσει να χτίσει μια δυνατή και νεανική ομάδα για να ανέβει.

Αρκετοί αθλητές έχουν αποχωρήσει από το φετινό ρόστερ, το ίδιο και ο τιμ μάνατζερ Δημήτρης Σελετόπουλος. Όσο περνάει ο καιρός, είναι δύσκολο να βρεθούν και αξιόπιστοι παίκτες για να στελεχώσουν την ομάδα στην Α1, εάν επιλεχθεί αυτό το πλάνο εν τέλει..

Όσοι γνωρίζουν τα δεδομένα εκτιμούν ότι στο νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο «χάρτης» των μεταγραφών και εφόσον υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες, ο Παναθηναϊκός του Νίκου Βενετόπουλου θα ρισκάρει πολύ εάν αγωνιστεί και ενδεχομένως το όνομα του συλλόγου να πρέπει να προστατευτεί και σύντομα η ομάδα να επιστρέψει ξανά στην πρώτη κατηγορία με διαφορετική δυναμική.

Δυστυχώς, το τμήμα ανδρών του «τριφυλλιού» αντιμετωπίζει για ακόμη μια φορά ίδιες καταστάσεις και σύντομα θα γνωρίζουμε την οριστική απόφαση. Μάλιστα, εάν ο ΠΑΟ επιλέξει να αγωνιστεί στην Α2 ανδρών, τότε πρέπει να βρεθεί η επόμενη επιλαχούσα ομάδα. Βάσει κατάταξης της Α2 ανδρών αυτή είναι ο ΟΥΚ Βόλου και ακολουθεί ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης. Εν αναμονή εξελίξεων.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA