Το #Aquafeed24 ήταν το μοναδικό ελληνικό γραπτό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης που παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς τον μεγάλο τελικό του #FINAL8 στη Γένοβα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Προ Ρέκο.

Η παρουσία μας εκεί μας έδωσε τη δυνατότητα να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία και παράλληλα να καταγράψουμε είτε ψηφιακά, είτε στη μνήμη μας τα απερίγραπτα συναισθήματα που με ποικιλία παρουσιάστηκαν στην πισίνα La Sciorba.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης έδωσε το 110% των δυνάμεων του στις τρεις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και αποδείχθηκε πιστός στρατιώτης των εντολών που είχε λάβει από τον Θοδωρή Βλάχο, πράττοντας θετικά εντός νερού σε οποιαδήποτε αποστολή κλήθηκε να διεκπεραιώσει.

Παράλληλα, ο νεαρός αθλητής του «Θρύλου» έζησε με τρομερή ένταση τον μεγάλο τελικό και ήταν ο πρώτος που εμψύχωνε τους συναθλητές του όταν βρισκόταν στον πάγκο, ερχόμενος πολλές φορές μισό βήμα πριν να… πέσει στην πισίνα.

Ο Αργυρόπουλος-Κανακάκης προσέφερε και μια συγκλονιστική εικόνα αμέσως μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για το μεγάλο επίτευγμα του ιδίου και της ομάδας του, ξεσπώντας σε δάκρυα και φωνάζοντας με πάθος τα συνθήματα που ξεκίνησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Αναμφίβολα, από τις πιο συγκινητικές εικόνες του τελικού.

Facebook Comments