Συνεχίζει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Κραβαρίτης!

by Γιώργος Χρήστου

Με τον Δημήτρη Κραβαρίτη και την νέα σεζόν θα πορευτεί ο Ολυμπιακός καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους για το 2025. Ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε τις «ερυθρόλευκες» στη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και στη δεύτερη θέση στην Ευρώπη, ενώ ο πήχης παραμένει υψηλός, αφού ο σύλλογος κλείνει τα 100 χρόνια ζωής και στοχεύει στην επίτευξη όλων των στόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κραβαρίτη. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση του Δημήτρη Κραβαρίτη: «Μπαίνουμε στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Δεν αλλάζει αυτό, στον Ολυμπιακό είμαστε και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας σε αυτή την ιδιαίτερη και ιστορική σεζόν για τον σύλλογο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζουμε μαζί, με στόχο νέες επιτυχίες για το μεγαλείο του Ολυμπιακού».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA