Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο με το… καλησπέρα στο Τεχνικό Ομαδικό

Με το καλησπέρα σας, στο... βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων στη Μάλτα η «γαλανόλευκη» καλλιτεχνική κολύμβηση.

by Aquafeed 24

Από την πρώτη κιόλας ημέρα των αγώνων, στον πρώτο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ήρθε η διάκριση για τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων στη Μάλτα, την Παρασκευή (28/6) το βράδυ.

Με μια σπουδαία παρουσία και ένα φανταστικό πρόγραμμα, η Εθνική Ομάδα Νεανίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού, επιβεβαιώνοντας την πολύ μεγάλη πρόοδο της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Η εν λόγω επιτυχία ήρθε λίγες μέρες μετά το ιστορικό χρυσό της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Ελεύθερο Ομαδικό στο Βελιγράδι, σε επίπεδο γυναικών.

Οι Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Εστέλλα Καραμανίδου, Ζωή Καράγγελου, Άρτεμη Κουτράκη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου, Βασιλική Θάνου συνέθεσαν το λαμπερό σύνολο που εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά με θέμα “Rythme”, βαθμολογήθηκε με 275,5534 β. και κατετάγη δεύτερο στην Ευρώπη.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ισπανία με 284,0799 β. και το χάλκινο η Γαλλία με 257,3824 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Το Σάββατο (29/6), δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, αγωνίζονται στον προκριματικό του Ελεύθερου Ντουέτου οι Βασιλική Θάνου / Σοφία Ρηγάκου (11:00) και το απόγευμα (19:00), στον τελικό του Acrobatic Routine, η Εθνική μας ομάδα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA