Στραχίνια Ράσοβιτς: Και με τη… βούλα στην Ραντνίτσικι, επιβεβαιώνοντας το #AQF24

Ο Στραχίνια Ράσοβιτς επέστρεψε στην Ραντνίτσκι με κάθε επισημότητα.

by Aquafeed 24

Ούτε τώρα στην Ελλάδα ο Στραχίνια Ράσοβιτς αν και το φλερτ συλλόγων της χώρας μας ήταν εκ νέου έντονο. Ο ίδιος όμως διάλεξε επιστροφή στην αγαπημένη του Ραντνίτσκι με την οποία είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την Αδριατική λίγκα το 2021, πριν πάρει μπρος η Νόβι Μπέογκραντ των Βλαχόπουλου-Σκουμπάκη (στην οποία και είχε πάρει μεταγραφ΄) και τα σαρώσει όλα.

Στο Κραγκούγιεβατς λοιπόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, αφήνοντας τη Βάσας και επιβεβαιώνοντας απόλυτα το #AQF24.Ο 32χρονος Σέρβος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό, επαναπατρίζεται.

Ο Ράσοβιτς είχε δεχθεί κρούσεις ενδιαφέροντος και φέτος από ελληνικές ομάδες (και όχι μόνο) για να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, όμως η Ραντνίτσικι τον πρόλαβε. Εδώ και ένα μήνα οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια και ο Στραχίνια Ράσοβιτς τήρησε τη συμφωνία τους.

Ο Ράσοβιτς έχει συνδέσει το όνομά του με το σερβικό σύλλογο καθώς ήταν εκείνος που τον οδήγησε στο νταμπλ πριν από τρία χρόνια με τα καθοριστικά του τέρματα. Ο εν λόγω «μπομπέρ» έχει γράψει αριθμό ρεκόρ στο σκοράρισμα αφού σε 42 ματς, είχε πετύχει 108 γκολ. Θα «ματώσουν» πάλι τα δίχτυα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA