Στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών προκρίθηκε ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ, με την ομάδα του Γιάννη Μπενόπουλου να σημειώνει μια ιστορική επιτυχία για τον σύλλογο.

Στον πρωινό ημιτελικό, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ επικράτησε 10-5 του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και πέρασε για πρώτη φορά σε τελικό ηλικιακού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο, τρία χρόνια μετά από την ίδρυση του σωματείου.

Μετά τον έτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εθνικό Πειραιά, θα αναδειχθεί το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από το KOE TV στις 18:30.

Αντίθετα, ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό, με τον ηττημένο του ημιτελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες του Πειραιά.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-5

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 3-0, 3-2.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ (Γιάννης Μπενόπουλος): Καραγιάννη, Κύρκου 2, Κοβάτσεβιτς 4, Πιοβάν, Θεοφανοπούλου 1, Χαλδαίου 1, Λαζάρου, Σιγάλα 1, Κυριαζοπούλου, Μπιτσάκου Αφροδίτη 1, Οκόλιστα, Ζάλι, Λέκκου, Λαγουτάρη, Μανή.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Στέφανος Φραγκάλας): Σακάλογλου, Νικολάου, Καλογεροπούλου, Μαρκατσέλη, Ντούλη, Μητριτσάκη, Ευκαρπίδη 1, Κρασσά 1, Καπετοπούλου, Ανδρεάδη 1, Γρηγορίου, Κουρεμέτη, Γαρούφαλλου, Βιδάλη 2, Βάλβη.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλος