Στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν η Ιουλιάννα Κοντονή!

by Aquafeed 24

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ιουλιάννα Κοντονή θα αγωνίζεται με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους και τη νέα σεζόν. Η νεαρή περιφερειακός εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε πέρυσι και παρέμεινε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες της Χρύσας Χατζέλη, αποτελώντας αναμφίβολα το σημείο αναφοράς του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ιουλιάνα Κοντονή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 2001, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή σεζόν με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, «εξαργυρώνοντας» τις εξαιρετικές εμφανίσεις της την περσινή αγωνιστική σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ιουλιάνα Κοντονή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη δεύτερη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Είμαστε ένα πολύ ωραίο σύνολο και ανυπομονώ να παίξουμε πάλι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μπορούμε να πάμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά, και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA