Γιάννης Φουντούλης: «Είμαστε οι Αργυροί Ολυμπιονίκες, το ελληνικό πόλο έχει δύναμη και παράδοση»!

by Aquafeed 24

Στους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες στάθηκε ο Γιάννης Φουντούλης σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ενόψει του μεγάλου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας στάθηκε στο υψηλό επίπεδο της ελληνικής υδατοσφαίρισης σε όλα τα επίπεδα, ενώ τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρίσκεται στις χώρες που θα διεκδικήσουν μετάλλια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει η Εθνική ομάδα: «Σίγουρα οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, πάμε στο Παρίσι ως Ασημένιοι Ολυμπιονίκες. Έχουμε υψηλούς στίχους και ευελπιστούμε θα είμαστε και πάλι στους διεκδικητές των μεταλλίων και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να ανεβάσουμε τη χώρα μας όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το ποιο είναι το μυστικό της ομάδας καθώς δίνει συνεχώς το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δε θεωρώ ότι υπάρχουν μυστικά στον αθλητισμό. Το πόλο είναι άθλημα το οποίο στη χώρα μας δουλεύει σε υψηλά πρότυπα, υπάρχει τεχνογνωσία αλλά και πολύ υψηλού επίπεδου αθλητές. Έχει «χτιστεί» μια παράδοση τα τελευταία χρόνια και το πόλο βρίσκεται στο μεγάλο ραντεβού».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA