Νέα επαγγελματική σελίδα για τον Πέτρο Δουδέση, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής των ακαδημιών στον Εθνικό Πειραιά και συγκεκριμένα στις Νέες γυναίκες, τις νεανίδες και τις κορασίδες των «κυανόλευκων».

Πριν από περίπου δέκα μέρες ο Δημήτρης Κολοβός είχε ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει την ακαδημία του συλλόγου και ήδη προχώρησε σε μια δυνατή κίνηση με τον ερχομό του φέρελπι τεχνικού, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Πειραιά με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέτρο Δουδέση.

Την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής στα τμήματα νέων γυναικών, νεανίδων και κορασίδων, με στόχο να φτάσει όσον το δυνατόν ψηλότερα τις «κυανόλευκες» ακαδημίες.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Πέτρος Δουδέσης διένυσε μία άκρως επιτυχημένη πορεία σε πολλαπλούς ρόλους με τον ΑΝΟΓ. Συγκεκριμένα κέρδισε δύο μετάλλια ως συνεργάτης με το γυναικείο, άλλα δύο ως πρώτος προπονητής με το τμήμα κορασίδων και νεανίδων, αλλά και ένα ακόμη ως συνεργάτης με τις μίνι κορασίδες, δηλαδή 5 στο σύνολο!

Οι δηλώσεις του Πέτρου Δουδέση στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Πρόκειται για μία απόφαση που επ’ ουδενί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη, αλλά το πλάνο του Δημήτρη Κολοβού μου την έκανε ευκολότερη. Ένα πλάνο που στοχεύει τα επόμενα χρόνια ο Εθνικός να κυριαρχεί στις ηλικιακές κατηγορίες και η γυναικεία ομάδα να αποτελείται από παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες της.
Ανυπομονώ να δουλέψω με τους καινούργιους συναδέλφους οι οποίοι είναι καταξιωμένοι και γεμάτοι όρεξη για δουλειά».

Facebook Comments