Ακόμα μία ανακοίνωση μεταγραφών και μάλιστα διπλή αυτή τη φορά από τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου γνωστοποίηση την απόκτηση της Μαριάννας Θωμοπούλου και της Μαρίας Γαλιατσάτου.
Και οι δύο νεαρές παίκτριες αγωνίστηκαν πέρσι στον ΑΝΟΓ με τον οποία κατέκτησαν την 2η θέση του πρωταθλήματος και αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στην πορεία του συλλόγου τους τη νέα σεζόν.
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:
Νέα ενίσχυση για την ομάδα των Γυναικών
Ο Πανιώνιος ανακοινώνει την απόκτηση δύο ακόμη παικτριών, τις Μαριάννα Θωμοπούλου και Μαρία Γαλιατσάτου.
Η Μαριάννα Θωμοπούλου ξεκίνησε την υδατοσφαίριση στον ΠΓΣΣ και συνέχισε για ένα χρόνο στα ηλικιακά τμήματα του ΟΣΦΠ. Έπαιξε για 2 χρόνια στην ομάδα του Εθνικού. Κατόπιν αγωνίστηκε στον ΑΝΟΓ και κατέκτησε την 3η θέση στην Α1 πρωταθλημάτων Ελλάδος τις χρονιές 2020,2021 και 2η θέση την χρονιά 2022.
Η Μαρία Γαλιατσάτου, η 21χρονη περιφερειακός (12/12/2001), ξεκίνησε την υδατοσφαίριση στο ΓΣ Περιστερίου και συνέχισε για ένα χρόνο στα ηλικιακά τμήματα του ΟΣΦΠ. Κατόπιν αγωνίστηκε στον ΑΝΟΓ και κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα των Νεανίδων καθώς και των Νέων Γυναικών την χρονιά 2018. Επίσης την 3η θέση στην Α1 πρωταθλημάτων Ελλάδος τις χρονιές 2019,2020,2021 και την 2η θέση την χρονιά 2022
Οι δύο νέες παίκτριες θα έχουν στην νέα χρονιά σημαντική συμβολή στην προσπάθεια της ομάδας μας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Μαριάννα και Μαρία καλώς ορίσατε!!! Σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!
Facebook Comments