Στο Περιστέρι χωρίς κανέναν στον πάγκο – Χωρίς δύο ο Απόλλωνας στα Χανιά

by Aquafeed 24

Έντονη γεύση έχει αφήσει το ντέρμπι ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Απόλλωνα, το οποίο ξέφυγε και ως απόρροια είχε πολλές κόκκινες κάρτες.

Σύμφωνα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος, ο Απόλλωνας όταν γίνει το παιχνίδι με τον ΝΟ Χανίων στην Κρήτη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μοσκόφ και τον Δήμο Δερμιτζάκη, καθώς αμφότεροι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα. Δύο πολύ σημαντικές απώλειες για τον Απόλλωνα, ενώ μην ξεχνάτε και την απουσία του τραυματισμένου Μπόουεν που βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Από την άλλη, όσον αφορά τον ΝΟΒ, θα ζήσει μια μη κανονική κατάσταση όταν παίξει με τον ΓΣ Περιστερίου για την 6η αγωνιστική, καθώς δεν θα έχει κανέναν στον πάγκο του.

Αυτό διότι με κόκκινη κάρτα κόντρα στον Απόλλωνα τιμωρήθηκαν, ο προπονητής, Χέρβο Κόλιανιν (Είχε δεχθεί και κίτρινη), ο συνεργάτης του, Κώστας Σπηλιόπουλος και ο έφορος Κώστας Τσαλκάνης. Από τη στιγμή, λοιπόν, που τιμωρείται η θέση και όχι μόνον το πρόσωπο, η Βουλιαγμένη δεν θα έχει κανέναν στον πάγκο της για τον επόμενο αγώνα, όταν αυτός διεξαχθεί.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA