Στον αγώνα – γιορτή των παλαιμάχων θρύλων της υδατοσφαίρισης συμμετείχε το απόγευμα της Τρίτης ο μύθος του ελληνικού αθλητισμού, Γιώργος Αφρουδάκης.

Ο Γιώργος Αφρουδάκης πήρε μέρος στην αναμέτρηση στη «Ντούνα Αρένα» της Βουδαπέστης, μπροστά σε 5.500 θεατές, ενώ ο αγώνας μεταδόθηκε σε live streaming και το τελικό σκορ ήταν 5-5, με τους παλαιούς αστέρες του αθλήματος να δείχνουν… κανονικότατοι!

Ο Έλληνας βετεράνος αγωνίστηκε με τους ALL STAR και έχοντας ως προπονητή – ποιον άλλον – τον Ράτκο Ρούντιτς και συμπαίκτες ονόματα όπως ο Ποστιλιόνε, ο Τσακμακίτζε, ο Μαγιάρτ, ο φοβερός Αλεξάντερ Σάπιτς, τον Πίτερ Τρμπόγιεβιτς και όχι μόνο.

Από την άλλη, αντίπαλη η ομάδα των Millenium Masters από την Ουγγαρία με προπονητή τον Κέμενι και παίκτες τον Κάσας, τον Κις, τον Μπένετεκ, τον Μπίρος, τον Μόλναρ και άλλους βετεράνους παικταράδες που έβγαλαν οι Μαγυάροι.

MILLENNIUM MASTERS-ALL STAR TEAM 5-5 (3-1, 0-0, 1-2, 1-2)

Millennium Masters: Szécsi, T. Varga 2, Märcz, Z. Varga, Kasas, Vari, G. Kiss 1, Benedek 1, Fodor, Biros 1, B. Steinmetz, Molnar, Szekely, Kosz, Gergely.

All Star Team: Maximov, Trobjevics, F. Postiglione, Van der Meer, Hinic, G. Afroudakis, Chomakhidze 1, Simenc, Ballart, Sapic 1, Zinnurov 1, Garbuzov 2.

Facebook Comments