Στο ΝΟ Βουλιαγμένης το 31ο τουρνουά «Ι. Χατζηθεοδώρου» (Pics)!

by Γιώργος Χρήστου

Ο οικοδεσπότης ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο νικητής του 31ου τουρνουά «Ιωάννης Χατζηθεοδώρου» καθώς επικράτησε στο μεγάλο τελικό της Παρτιζάν Βελιγραδίου με 11-10 στα πέναλτι (7-7 κ.δ.) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο ΑΝΟ Γλυφάδας καθώς επιβλήθηκε με 10-5 του Άρη Θεσσαλονίκης στο μικρό τελικό της διοργάνωσης, ενώ την πέμπτη θέση πήρε η ομάδα του Παναθηναϊκού που επικράτησε με 17-10 του ΝΟ Πατρών. Τέλος την έβδομη θέση πήρε ο ΝΟ Χανίων επικρατώντας με 11-6 του Ιωνικού Νίκαιας.

Καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά αναδείχθηκε ο Γιώργος Πηλιχός του ΝΟ Βουλιαγμένης με τον προπονητή του Ομίλου, Στέλιο Πρωτονοτάριο να κάνει την απονομή στο νεαρό τερματοφύλακα.

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Μάξιμος Ματζουρίδης του ΝΟ Βουλιαγμένης με τον τεχνικό Διευθυντή της ομάδας του Λαιμού, Αρτίν Ελμισιάν να κάνει την απονομή.

Τέλος η Πρόεδρος του ΝΟ Βουλιαγμένης, κ. Στέλλα Λαζάρου απέμενε τιμητική πλακέτα στην αδελφή του αείμνηστου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου, κ. Ελένη Χατζηθεοδώρου.

Τις απονομές της Παρτιζάν Βελιγραδίου, του ΑΝΟ Γλυφάδας και Άρη Θεσσαλονίκης έκανε η Πρόεδρος του ΝΟ Βουλιαγμένης, κ. Στέλλα Λαζάρου, ενώ για την πρώτη ομάδα του τουρνουά, τον ΝΟΒ την απονομή έκανε η αδελφή του Ιωάννη Χατζηθεοδώρου, κ. Ελένη Χατζηθεοδώρου.

Αναλυτικά τα αποτέλεσμα της τελευταίας μέρας

Κυριακή 29/10

Θέσεις 5-8

ΝΟ Χανίων – ΝΟ Πατρών 14-15 πεν. (10-10 κ.δ.)

Ιωνικός Νίκαιας – Παναθηναϊκός 5-9

Ημιτελικοί

ΝΟ Βουλιαγμένης – Άρης Θεσσαλονίκης 12-10 πεν. (9-9)

ΑΝΟ Γλυφάδας – Παρτιζάν Βελιγραδίου 7-17

Θέσεις 7-8

ΝΟ Χανίων – Ιωνικός Νίκαιας 11-6

Θέσεις 5-6

ΝΟ Πατρών – Παναθηναϊκός 10-17

Μικρός Τελικός

Άρης Θεσσαλονίκης – ΑΝΟ Γλυφάδας 5-10

Μεγάλος Τελικός

ΝΟ Βουλιαγμένης – Παρτιζάν Βελιγραδίου 11-10 πεν. (7-7 κ.δ.)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA