Στις πολλές ποινές που δέχθηκε ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Πάνος Βέργος σε δηλώσεις του στο #Aquafeed24 μετά την επικράτηση επί του Ηλυσιακού για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε για την συνέχεια της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και την κατάσταση τραυματισμού της Ίλσε Κούλχαας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Επιστρέψαμε στις νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ηλυσιακό και είναι απορίας άξιο πως δεχθήκαμε 18 ποινές θα ετοιμαστούμε για τα επόμενα δύο παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη απέναντι σε ΝΟ Βουλιαγμένης (1/11) και Μιλούζ (4/11) αντίστοιχα. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτριών του στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό: «Υπήρξαν κάποια μικρά χρονικά διαστήματα που ήμασταν καλοί και άλλα πιο μεγάλα που δεν ήμασταν καλοί. Για να μην αδικήσω τους εαυτούς μας όταν δέχεσαι πάρα πολλές ποινές, οι οποίες κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν σαν ποινές αρχίζεις να εκνευρίζεσαι, χάνεις τον ρυθμό σου και σε βάζει σε ένα διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό που είχες σχεδιάσει. Ας κρατήσουμε τις καλές στιγμές που είχαμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι που μας ενδιαφέρει απέναντι στη Βουλιαγμένη».

Για την κατάσταση του τραυματισμού της Ίλσε Κούλχαας: «Την Δευτέρα θα ξέρουμε την κατάσταση της Ίλσε και κατά πόσο θα έχουμε αποκατάσταση του τραυματισμού της. Ελπίζω να μπορέσει να αγωνιστεί».