Στο ΕΡΤ HD το Ελλάδα – Ισπανία! Τα δεδομένα για τη Μάικα Γκαρσία!

by Aquafeed 24

Η Εθνική ομάδα γυναικών πραγματοποιεί πρεμιέρα στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας με αντίπαλο την Ισπανία και έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα.

Η ομάδα του Γιώργο Μορφέση δεν φάνηκε έτοιμη κατά την προετοιμασία της και δείχνει να μην έχει βρει ρυθμό, με τους νέους κανονισμούς να αποτελούν τροχοπέδη, ωστόσο τα επίσημα παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά και αυτή η ομάδα έχει τον τρόπο να αντεπεξέρχεται στα δύσκολα, όπως έχει δείξει στο παρελθόν.

Την προσπάθεια της Ελλάδας θα μεταδώσει ζωντανά στις 11:50 η Δημόσια Τηλεόραση μέσω της ΕΡΤ HD σε περιγραφή του Νίκου Γκομώλη και όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα κορίτσια.

Η ομάδα είναι πλήρης, χωρίς τραυματισμούς που να επηρεάζουν αυτή τη στιγμή, ενώ το σημαντικότερο νέο είναι… αρνητικό για την Ελλάδα καθώς στη 13άδα της Ισπανίας συμπεριλήφθηκε κανονικά η Μάικα Γκαρσία που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι και ήταν αμφίβολο εάν θα καταφέρει να αγωνιστεί, ωστόσο ο Μίκι Όκα της έδωσε σκουφάκι.

Η σπουδαία Ισπανή φουνταριστή θα καθίσει στον εν τέλει πάγκο και θα αγωνιστεί μόνον εάν κριθεί απαραίτητο, ενώ συνολικά οι Ισπανοί θέλουν ρεβάνς από την Ελλάδα για τον περυσινό αποκλεισμό από το Ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης, συν του ότι θεωρούν ότι θα κερδίσουν επειδή υποστηρίζουν ότι έχουν προσαρμοστεί ήδη στους νέους κανονισμούς.

Υ.Γ: Τι άλλη ανοησία θα διαβάσουμε.. Προχωράμε.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA