Πλατανιώτη: «Εγώ το απόλαυσα – Η 7η θέση δεν είναι δίκαιη»

by Aquafeed 24

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό του Τεχνικού Σόλο το Σάββατο (13/7), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, μαζεύοντας 86.2921 βαθμούς.

Μετά το τέλος του τελικού, η Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ, Νίκο Γκομώλη, για το αποτέλεσμα: «Είμαι χαρούμενη που ικανοποίησα την προπονήτριά μου. Το έζησα, το απόλαυσα, το ευχαριστήθηκα. Μόνο ένα μικρό λαθάκι στο τέλος θα ήθελα να αποφύγω. Δεν πιστεύω ωστόσο ότι το τελικό αποτέλεσμα και η 7ηθέση είναι δίκαιη. Συνεχίζουμε όμως με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιστεύω σε καλύτερα αποτελέσματα».

Με τη σειρά της, η προπονητήρια Ναταλίας Τσερνέσκα, δήλωσε: «Εγώ την απόλαυσα, μου άρεσε πολύ. Παρουσίασε ένα πολύ εντυπωσιακό πρόγραμμα , το έζησε και το είδαμε και με εξαίρεση ένα μικρό λαθάκι στο τέλος ήταν άψογη. Θεωρώ ότι αδικήθηκε αρκετά από τους κριτές. Και το λαθάκι αυτό να μην έκανε πάλι την ίδια βαθμολογία θα έπαιρνε. Δυστυχώς στο άθλημά μας υπάρχουν οι μικρές και οι μεγάλες χώρες», ενώ για την αυριανή συμμετοχή του ομαδικού στο τεχνικό πρόγραμμα τόνισε: «Έχουμε μια νέα ομάδα , πολύ καλή, έχουμε δουλέψει 7 μήνες πολύ σκληρά και περιμένουμε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA