Στις 26 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα για κοινή προετοιμασία με την Εθνική η Σετεμπέλο!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Κοινή «Χριστουγεννιάτικη» προετοιμασία με την Εθνική Ελλάδος θα πραγματοποιήσει η Εθνική Ιταλίας, καθώς το σύνολο του Σάντρο Καμπάνια θα ταξιδέψει στη χώρα μας στις 26 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 30.

Οι δύο ομάδες, εκτός των κοινών προπονήσεων, θα παίξουν και ένα επίσημο φιλικό μεταξύ τους την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.

Η αποστολή της «Σετεμπέλο» για την Αθήνα: Jacopo Alesiani, Edoardo Di Somma και Vincenzo Renzuto (Μπρέσια), Francesco Cassia, Francesco Condemi και Filippo Ferrero (Ortigia), Luca Damonte (Ferencvaros), Andrea Mladossich (Triesteulvi), Francesco Di Giacomo Cannella, Marco Del Lungo, Gonzalo Echenique, Andrea Fondelli και Matteo Iocchi Gratta (Pro Recco), Lorenzo Bruni, Andrea Patchaliev και Gianmarco Nicosia (Savona), Luca Marziali (Spandau).

Ουσιαστικά από την αποστολή των Ιταλών θα λείπουν ο Νίκολας Πρεσιούτι και ο Βιντσέτσο Ντόλτσε που αντιμετωπίζουν μικρά προβλήματα τραυματισμών. Επίσης αυτή η αποστολή, σηματοδοτεί και την επιστροφή του Γκονζάλο Ετσενίκε με το σκουφάκι της Ιταλίας καθώς είχε υποβληθεί σε μία επέμβαση η οποία του στέρησε τη συμμετοχή στο World League και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA