Με επιβλητική εμφάνιση ο Ολυμπιακός σημείωσε ακόμη μια νίκη, την τρίτη διαδοχική, στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς το βράδυ της Τρίτης πέρασε από την έδρα της Γιαντράν Σπλιτ με 13-8. Η κροατική ομάδα δεν είχε στη διάθεσή της τον πρωταγωνιστή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Σπλιτ, Μάρινιτς Κράγκιτς, που ταλαιπωρείτο από ίωση, ενώ και η ψυχολογία των ανθρώπων της δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση.

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς εξήγησε ότι στην Κροατία εκείνη την ώρα, όλοι είχαν το μυαλό τους στον ημιτελικό του Μουντιάλ, εκεί όπου ο GOAT, Λίονελ Μέσι, έστειλε την Αργεντινή στον τελικό (3-0).

Οι δηλώσεις του «θρύλου», Φίλιπ Φιλίποβιτς, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι:

«Ήταν περίεργο παιχνίδι, γιατί νομίζω ότι αυτή τη στιγμή στην Κροατία, δεν ήθελε κανείς να παίξει σήμερα, λόγω του ημιτελικού του Μουντιάλ. Ο ρυθμός στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν χαμηλός, ωστόσο εμείς παίξαμε καλή και σκληρή άμυνα. Είχαμε τον έλεγχο παρότι μας πλησίασε η Γιαντράν σε κάποια σημεία. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αφού αν και δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη δυνατή ημέρα, κερδίσαμε με πέντε γκολ διαφορά. Έχουμε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν τελειώσει η φετινή χρονιά και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση».