Στην προπόνηση του Απόλλωνα για ευχές ο Γιώργος Αφρουδάκης

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Την άδειά τους για τη γιορτή των Χριστουγέννων απολαμβάνουν από σήμερα οι παίκτες της ανδρικής ομάδας Υδατοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης.

Χθες, στην τελευταία προπόνηση πριν τις ολιγοήμερες διακοπές, έδωσε το «παρών» στο Σεράφειο κολυμβητήριο ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο φύσει και θέσει ηγέτης της αμφίβιας «ελαφράς ταξιαχίας», που συνοδευόταν από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του τμήματος, τον Τιμ Μάνατζερ Σπύρο Μίντζη, τον έφορο Γιώργο Αγγελάκη και τον υπεύθυνο αυτού, Θοδωρή Μπερδέ.

Ο Γιώργος Αφρουδάκης (στη φωτό μαζί με τον Σπύρο Μίντζη), αφού ανακοίνωσε στους παίκτες μία… έκπληξη που τους χαροποίησε, τους ευχήθηκε καλές γιορτές κι έδωσε στον καθένα, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη που επίσης ευχήθηκαν, ως δώρο για το καλό, το πιο χριστουγεννιάτικο γλυκό! Το κλασικό ιταλικό πανετόνε!

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο με τον Γιώργο Αφρουδάκη να ανανεώνει το «ραντεβού» του με την ανδρική ομάδα για τις αρχές του νέου χρόνου, όταν και θα μιλήσει ξανά στους αθλητές εν όψει των κρίσιμων υποχρεώσεων του Απόλλωνα τον Ιανουάριο σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Πηγή: apollonwaterpolo.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA