Τα κορίτσια του Τεό Λοράντου προπονούνται από χθες Δευτέρα (25/5) στην αναμορφωμένη και ανακαινισμένη εγκατάσταση του Αγίου Κοσμά.
Και σήμερα Τρίτη (26/5) το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους, δέχτηκαν την επίσκεψη του υπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπως δημοσίευσε το sportsonline.gr, η οποία έγινε στο πλαίσιο της περιπλάνησής του (μαζί με τους συνεργάτες του) στο συγκεκριμένο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο, όπου περιλαμβάνονται και άλλες εγκαταστάσεις αθλημάτων, εκτός από αυτές του υγρού στίβου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπουργός μπήκε στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας και συνομίλησε με τις κοπέλες, που με δική του παραίνεση παρέμειναν μέσα στο νερό (όπως βλέπετε και στη σχετική φωτό από το sportonline.gr). Έτσι έγινε ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών και κυρίως με την αρχηγό Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ευχήθηκε καλή δύναμη στις διεθνείς αθλήτριες και τον προπονητή τους, αλλά και καλή επιτυχία στην πορεία τους προς τον μεγάλο στόχο τους. Ο υφυπουργός ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς κατάφεραν τα κορίτσια να κρατηθούν σε φόρμα στη διάρκεια της καραντίνας και ρώτησε για τα συναισθήματά τους τώρα που επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις στο νερό.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη του έδωσε απάντηση σε όλα τα ερωτήματα, του εξέφρασε την ικανοποίηση της ομάδας για το ενδιαφέρον του και την επίσκεψή του στο κολυμβητήριο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και στη συνέχεια του μίλησε για το καυτό θέμα των εγκαταστάσεων, προκειμένου να μπορέσουν να βρουν στέγη όλες οι Εθνικές ομάδες των αθλημάτων της πισίνας. Του ζήτησε επίσης να γίνει πλήρη επανεκκίνηση σε όλον τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Αυγενάκης απάντησε πως γίνεται καταγραφή όλων των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων ώστε να φανεί και επίσημα “τι όπλα έχουμε στη φαρέτρα μας για να τα δώσουμε στους αθλούμενους και στις Εθνικές ομάδες”.
Facebook Comments