Στην Ουγγαρία για το Champions League η ομάδα ανδρών του Ν.Ο.Β!

by Aquafeed 24

Για το Szolnok της Ουγγαρίας αναχώρησε σήμερα το πρωί η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για τη συμμετοχή της στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions league.

Η ομάδα του Hrvoje Koljanin, η οποία συμμετέχει στον 1ο προκριματικό όμιλο, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την οικοδέσποινα Szolnok, την Ιταλική Savona  και την Jadran Herceg Novi από το Μαυροβούνιο, με τις πρώτες δυο ομάδες να παίρνουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Την αποστολή του Ν.Ο. Βουλιαγμένης αποτελούν ο προπονητής Hrvoje Koljanin, ο συνεργάτης του Γιώργος Κατσαούνης, ο Τεχνικός Διευθυντής Αρτίν Ελμισιάν, η Φυσικοθεραπεύτρια Ναταλία Σκαρπέτη και αθλητές Εμμανουήλ Μυλωνάκης, Μάριος Καπότσης, Εμμανουήλ Ανδρεάδης, Luka Lozina, Lovro Paparic, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Στάθης Καλογερόπουλος, Νίκος Κουρούβανης, Ιωάννης Αλαφραγκής, Χαράλαμπος Τρούλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης και Νίκος Καστρινάκης.

Στο Szolnok θα μεταβούν την Παρακευή 8/10 και ο Team Manager της αντρικής ομάδας, Κώστας Τσαλκάνης με τον Αναπληρωτή Γενικό Αρχηγό του Ν.Ο.Β Δημήτρη Τσίκλο.

Πρόγραμμα Ν.Ο.Β. *ώρες Ελλάδος

Παρασκευή 8/10

1η Αγωνιστική

17:00  Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Σαβόνα

19:00 Σόλνοκ – Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι

Σάββατο 9/20

2η Αγωνιστική

17:00 Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι– Ν.Ο. Βουλιαγμένης

19:00 Σόλνοκ – Σαβόνα

Κυριακή 9/10

3η Αγωνιστική

10:00 Σαβόνα – Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι

12:00 Σόλνοκ  – Ν.Ο. Βουλιαγμένης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA