Πρεμιέρα και για ΑΕΚ – ΑΟΠ Φαλήρου / ΓΣ Περιστεριού – ΝΟ Χίου

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η 1η Αγωνιστική της Α1 Ανδρών ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη 06/10 με δύο αγώνες: Α.Ε.Κ – Α.Ο.Π. Φαλήρου στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας (21:30) και Γ.Σ. Περιστερίου – Ν.Ο. Χίου στο Κολυμβητήριου Περιστερίου (21:00).

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Α.Ε.Κ και του Περιστερίου αγωνίζονταν στα Προκριματικά του Euro Cup το Σαββατοκύριακο 02-03/10, γι’ αυτό και τα αντίστοιχα παιχνίδια τους για το ελληνικό Πρωτάθλημα μετατέθηκαν μεσοβδόμαδα.

Όσον αφορά το ματς της Α.Ε.Κ με τον Α.Ο.Π.Φ ο ανταγωνισμός αναμένεται έντονος, μιας και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν «με το δεξί» τα εγχώριες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: «Ολοκληρώσαμε τις ευρωπαϊκές μας αναμετρήσεις και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις, ξεκινώντας από τον αγώνα με το Παλαιό Φάληρο. Ανυπομονούμε πραγματικά για το παιχνίδι. Περιμένουμε πως και πως τον επόμενο αγώνα και όλους τους υπόλοιπους. Είναι μακρύς ο δρόμος του Πρωταθλήματος και θέλουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ξεκινώντας από αύριο».

Για το ματς Γ.Σ. Περιστερίου – Ν.Ο Χίου, πρέπει να σημειωθεί ότι αρχικά, αποφασίστηκε αναβολή της διεξαγωγής του αγώνα, λόγω κρουσμάτων Covid-19, όμως τελικά με ανακοίνωση της η Κολυμβητική Ομοσπονδία «άναψε» το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Βέβαια, τη μια ημέρα το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων και την επόμενη επιτράπηκε η διεξαγωγή του οπότε κάπου έχει γίνει λάθος και η Ομοσπονδία δεν διευκρινίζει τίποτα.

Με τους Περιστεριώτες να κυνηγούν την νίκη ερχόμενοι από μια σειρά ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, ο αγώνας αναμένεται εξίσου ανταγωνιστικός, με την ομάδα της Χίου να διεκδικεί επίσης το ροζ φύλλο αγώνα, στο ματς εκτός έδρας. Το Περιστέρι θα έχει απώλειες λόγω COVID-19, ενώ η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα προπονείται υπό αντίξοες συνθήκες μερικές ημέρες στην Αθήνα, καθώς το κολυμβητήριο Χίου παραμένει κλειστό. Φαντασθείτε ότι η ομάδα του ΠΕΚΕΒ που παίζει στην Α2 προπονείται στη Θάλασσα…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA