Στην 7η θέση του κόσμου ο Θάνος Τσιρίκος!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Την 7η θέση στον τελικό του αγωνίσματος των 10 μ. Σταθερά Α’ κατηγορίας πήρε ο Θάνος Τσιρίκος την Πέμπτη (9/12) το απόγευμα, στο φινάλε του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καταδύσεων Νέων, στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, που το πρωί στα προκριματικά κατάλαβε την 5η θέση, ολοκλήρωσε με πολύ ικανοποιητική εμφάνιση την παρουσία του στην κορυφαία αυτή διοργάνωση καθώς βαθμολογήθηκε με 432,35 β.

Ο Θάνος Τσιρίκος πριν από λίγες ημέρες είχε καταταγεί 9ος στο αγώνισμα των 3 μέτρων τραμπολίνο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος μας δήλωσε σχετικά: “Ο αθλητής είχε μείνει πίσω στην προετοιμασία, καθώς είχε νοσήσει με covid 19. Όλα αυτά είχαν τελειώσει  ακριβώς πριν από μιάμιση εβδομάδα. Παρά το γεγονός αυτό μπορέσαμε και προετοιμαστήκαμε προπονητικά και ψυχολογικά και φτάσαμε σε αυτό το πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα”. Ο Φυρίγος έκανε κι έναν απολογισμό της ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση:

“Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στα δυο κορίτσια μας, την Άννα Μαρία Σαχίνη που κατέλαβε την 8η θέση στον τελικό στα 10 μέτρα, καθώς επίσης στην Λυδία Αγγελική Γεωργοπούλου που κατέλαβε την 11η θέση. Ήταν ένας πολύ ικανοποιητικός απολογισμός, αν αναλογιστούμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κάνουμε προπόνηση στην χώρα μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ δημόσια τον φυσικοθεραπευτή μας Κώστα Αποστολόπουλο και για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κυριάκο Γιαννόπουλο, που μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε τέσσερις ημέρες πιο πριν στο Κίεβο για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Συνεχίζουμε δυνατά και ταπεινά, με πολύ όρεξη, για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τελικού των 10 μ. Σταθερά Α’ Νέων ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο του αγώνα:

Πηγή:koe.org.gr

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA