Μεγάλη στιγμή: Η ΚΟΕ θα διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2026 στην Αθήνα!

by Aquafeed 24

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών του 2026, στην Κολύμβηση, την Καλλιτεχνική κολύμβηση, τις Καταδύσεις και το Open Water, θα διεκδικήσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με το Δ.Σ να αποδέχεται σήμερα (9/12) ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Επικεφαλής της ομάδας που θα συντάξει τον σχετικό φάκελο, οποίος και θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ και στη συνέχεια θα κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, θα είναι Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιάννης Γιαννουρής.

Σημειώνεται ότι το 2026 συμπληρώνονται 100 χρόνια από το 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και …99 από τα 100χρονα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας που ιδρύθηκε (ως ΕΚΟΦ) το 1927.

Εκλογές τον Φεβρουάριο στη Len

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου (Bureau) και των επί μέρους Οργάνων της, θα πραγματοποιήσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (Len) στις 5 Φεβρουαρίου 2022 στη Φρανκφούρτη.

Οι εκλογές, είναι απόρροια της πρότασης μομφής που είχε κατατεθεί στις 24 Σεπτεμβρίου φέτος στο Γενικό Κογκρέσο της Len και αποφασίστηκαν σήμερα (9/12) όπως ενημέρωσε ήδη η Ευρωπαϊκή Ομοσποινδία.

Η ΚΟΕ, θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο της Κυριάκο Γιαννόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ, Στέφανο Αυγουλέα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA