Στιγμές από την προετοιμασία της ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ στο Καρπενήσι (VIDs+Pics)!

by Aquafeed 24

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες (από 21/3) η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών. Η «γαλανόλευκη» έχει την ευκαιρία να δουλέψει σκληρά, σε άρτιες συνθήκες, στο κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου, όπου και κατά το παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί προετοιμασίες εθνικών ομάδων και επίσημες διοργανώσεις του πόλο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρίσκεται στο Καρπενήσι μέχρι και την Κυριακή, 26 Μαρτίου.

Τα “Ευρυτανικά ΝΕΑ” βρέθηκαν σε μια από τις απογευματινές προπονήσεις της Εθνικής Υδατοσφαίρισης των Γυναικών, στο Καρπενήσι, διαπιστώνοντας το πολύ καλό, οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, χάρη και στην εξαιρετική δουλειά που καταβάλλει το ομοσπονδιακό τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής την Αλεξία Καμμένου και συνεργάτες τον Τάσο Πυρπυρή, την Ευτυχία Καραγιάννη, την Εύη Μωραϊτίδου, τον Νικόλα Δεληγιάννη, τον Σταμάτη Φώτογλου και τον Γιώργο Τσόκα.

Στην κάμερα των “Ε.Ν.” μίλησε η τεχνικός, Αλεξία Καμμένου, και οι αθλήτριες Νικόλ ΕλευθεριάδουΕιρήνη Νίνου και Ελένη Ελληνιάδη. Κοινός τόπος στις δηλώσεις τους, οι εξαιρετικές συνθήκες προπονήσεων που κάθε φορά βρίσκουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, η ζεστή φιλοξενία και η άριστη συνεργασία με όλους τους συνεργαζόμενους φορείς (ΚΟΕ, Περιφέρεια-ΠΕ Ευρυτανίας, Δήμος Καρπενησίου).

Στην αποστολή που επέλεξε για το Καρπενήσι η Αλεξία Καμμένου, περιλαμβάνονται οι: Ευαγγελία Καρύτσα, Θωμαϊς Μουστακαρία, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Ελένη Σωτηρέλη (ΕΘΝΙΚΟΣ), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Τίνα Καϊάφα, Μαρίνα Κοτσιώνη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Διονυσία Κουρέτα (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου,  Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ). Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος πόλο Γυναικών Εύη Μωραϊτίδου, ο βοηθός προπονητή, Τάσος Πιρπιρής, ο φυσιοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου, ο ειδικός γυμναστής Μιχάλης Βλάχος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Δεληγιάννης, και ο προπονητής κολύμβησης Δημήτρης Αθυμαρίτης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA