Στη Βουδαπέστη η Εθνική ομάδα – Τα… μυστικά της «γαλανόλευκης» που δεν θα αποκαλυφθούν!

by Aquafeed 24

Στην Βουδαπέστη βρίσκεται από το πρωί η αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην αποστολή μετέχουν 12 κορίτσια τα οποία θα πάρουν μέρος στο κόμπο, ενώ η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα διεκδικήσει την διάκριση στο σόλο (τεχνικό και ελεύθερο πρόγραμμα).

Οι αγώνες γίνονται λίγες εβδομάδες πριν από το προολυμπιακό που αναβλήθηκε τρεις φορές και τελικά θα πραγματοποιηθεί μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (τον Ιούνιο στην Βαρκελώνη), οδηγώντας την ΚΟΕ στην απόφαση να μην αγωνιστούν τα κορίτσια στην Βουδαπέστη στο ομαδικό και το ντουέτο.

Η Ελλάδα θα λάβει μέρος μόνο στα αγωνίσματα του ελεύθερου και τεχνικού Σόλο και στο Κόμπο. Για λόγους τακτικής εν όψει του αγώνα ολυμπιακής πρόκρισης στη Βαρκελώνη, προκειμένου να κρατηθούν μυστικά τα προγράμματα από τις αντιπάλους, η Ελλάδα δεν θα μετάσχει στο συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό στα ολυμπιακά αγωνίσματα του Ντουέτου και του Ομαδικού.

Με δεδομένο, εξάλλου, ότι θα απουσιάζει από τους ευρωπαϊκούς αγώνες η Γαλλία, ενώ η Ισπανία και η Ιταλία θα μετάσχουν με νεάνιδες, η ελληνική πλευρά έχει πολλές ελπίδες για μετάλλιο.

Η έφορος της καλλιτεχνικής κολύμβησης και αρχηγός της αποστολής στην Ουγγαρία, η κυρία Δέσποινα Καράμπελα, αναφερόμενη στην ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τόνισε το πρωί της Παρασκευής (7/5) λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας:

«Οι προπονήτριες και όλοι οι φορείς του αθλήματος έχουνε συμβάλει τα μέγιστα ώστε να προσδοκούμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός. Ευχή μου είναι τα κορίτσια να πετύχουν τους στόχους τους και φέτος να είναι η χρονιά τους κόντρα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε».

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 12 αθλήτριές μας: Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ελεύθερο & Τεχνικό Σόλο, Κόμπο), Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα (Κόμπο), Ελένη Δεληγιάννη (Κόμπο), Ελένη Φραγκάκη (Κόμπο), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Κόμπο), Πηνελόπη Καραμέσιου (Κόμπο), Ζωή Καράνγκελου (Κόμπο), Δανάη Καριώρη (Κόμπο), Αντριάννα Μισίκεβιτς (Κόμπο), Εβελίνα Παπάζογλου (Κόμπο), Γεωργία Βασιλοπούλου (Κόμπο) και Βιολέτα Ζουζούνη (Κόμπο).

Μαζί τους, οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Ναταλία Τσερνέτσκα και Άνα Τάρρες Κάμπα, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, ο γιατρός Δημήτρης Λαμπρινός και η έφορος και μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα. Οι αγώνες της Καλλιτεχνικής θα διεξαχθούν στο Danube Arena, από 10 έως 15 Μαϊου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA