Στη Φινλανδία αντιπροσωπεία της ΚΟΕ για το σεμινάριο Καλλιτεχνικής της LEN

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στη Βάνταα της Φινλανδίας (πόλη γειτονική με την πρωτεύουσα Ελσίνκι) ταξιδεύουν το πρωί της Παρασκευής (28/10) τα μέλη της αντιπροσωπείας της ΚΟΕ για το ετήσιο σεμινάριο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN), το τριήμερο 28-30/10.

Συγκεκριμένα, την ελληνική Καλλιτεχνική Κολύμβηση θα εκπροσωπήσουν στο σεμινάριο η Δέσποινα Καράμπελα, μέλος του ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, υπεύθυνη έφορος του αθλήματος και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής της LEN, η τεχνική σύμβουλος Ελένη Κουγιά και η ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα.

Στο συνέδριο, στο οποίο θα μετέχουν εκπρόσωποι όλων των ομοσπονδιών των χωρών της LEN, θα δοθούν διευκρινίσεις επί των νέων κανονισμών. Συγκεκριμένα, θα γίνει παρουσίαση και ανάλυση του νέου τρόπου βαθμολόγησης, του καταλόγου με τα ακροβατικά -τόσο για ομαδικά αγωνίσματα όσο και για το Ντουέτο-, ενώ θα δοθούν οδηγίες για τη συμπλήρωση της κάρτας προπονητή που περιλαμβάνεται στη διαδικασία του νέου τρόπου διεξαγωγής αγώνων.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA