Καραμπέτσου: «Με συγκέντρωση και χαρακτήρα κόντρα στον ΠΑΟΚ»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Πανέτοιμες για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών είναι οι αθλήτριες του Εθνικού Πειραιά NOBELHELLAS, με τις «κυανόλευκες» να ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στις 15:00, το Σάββατο 29/10 με στόχο την τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια.

Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου η οποία προέρχεται από την σπουδαία νίκη απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας, θα παραταχθεί χωρίς απουσίες απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Για το 4ο επίσημο παιχνίδι των «κυανόλευκων» τη φετινή σεζόν, η Αριάδνη Καραμπέτσου μίλησε στο  ethnikoswaterpolo.gr, με την νεαρή περιφερειακό να εξηγεί πως η ομάδα της θα πρέπει να δώσει την ίδια βαρύτητα στην αναμέτρηση και να δείξει σοβαρότητα και χαρακτήρα:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου ενάντια στον ΠΑΟΚ είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως αντιμετωπίζουμε και όλα τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και σοβαρότητα, καθώς από το πρώτο δευτερόλεπτο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες για να δείξουμε το δυναμικό και το επίπεδο της ομάδας μας».

Πηγή: ethnikoswaterpolo.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA