Η πιο έγκυρη ιταλική ιστοσελίδα wdworld.com η οποία συνεργάζεται με το Aquafeed24 αναφέρθηκε σε άρθρο της στα μεταγραφικά σενάρια των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να συγκαταλέγεται φυσικά σε αυτές.

Η αποχώρηση του Μουρίκη ήταν δεδομένο ότι θα προκαλέσει μεταγραφική σύγχυση, καθώς ο πρωταθλητής Ευρώπης οφείλει να καλύψει τη θέση του φουνταριστού.

Η πρώτη και ολίγον τι γνωστή περίπτωση είναι του Καναδού πολυεργαλείου Κονταντίν Μπικάρι, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στη Μαρσέιγ και φαίνεται να έχει πρόταση από την ελληνική ομάδα, ενώ το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στον νεαρό ταλαντούχο αθλητή του Π.Φαλήρου, Κωνσταντίνο Κάκαρη, για τον οποίο γίνεται λόγος ότι θα πλαισιώσει τον Καναδό και τον Δημήτρη Νικολαΐδη.

Παράλληλα, το wpdworld.com σημειώνει ότι για την απόκτηση του Μπικάρι, θα «θυσιαστεί» ένας ξένος ήδη παίκτης του Ολυμπιακού, με πιο πιθανή περίπτωση εκείνη του Άντρο Μπούσλιε, ωστόσο ο Κροάτης όπως και οι Ομπράντοβιτς, Πάβιτς, βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του «Θρύλου», οπότε καλύτερα να μην προεξοφληθεί οτιδήποτε πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Facebook Comments