Στέφανος Λέανδρος στο #AQF24: «Ο Εθνικός δεν τα παρατάει ποτέ»

Ως συνήθως, ο Στέφανος Λέανδρος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και χαρακτήρισε την ήττα του Εθνικού από τον ΝΟΒ ως ένα κακό αποτέλεσμα.

by Μάνος Φυρογένης

Δηλώσεις στο Γιώργο Χρήστου

Πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε δύο ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά από άποψη δυναμικής την Τετάρτη (23/3) το βράδυ στον Πειραιά με τον ΝΟΒ να φεύγει θριαμβευτής από τον Πειραιά και να… φράζει, τουλάχιστον προς το παρόν τα όνειρα των «κυανόλευκων» για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε ευχαριστημένους τους ανθρώπους του Εθνικού Πειραιά, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Στέφανου Λέανδρου στο #AQF24.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε πάρα πολλά λάθη στην άμυνα και στην επίθεση είχαμε βιαστικές επιλογές δεν είχαμε καλά διαβάσματα και αυτό μας στοίχισε στην ψυχολογία του αγώνα όπως λέμε εμείς οι προπονητές. Έχουμε δείξει ότι δεν τα παρατάμε ποτέ και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κρατήσω από αυτό το παιχνίδι.

Ένα ματς που θα το αναλύσουμε πάρα πολύ, έχουμε συνέχεια μπροστά μας. Είμαστε κάποιες ομάδες που τα αποτελέσματα δείχνουν πως είμαστε αρκετά κοντά. Για εμάς είναι ένα κακό αποτέλεσμα με την έννοια ότι η Βουλιαγμένη είναι συνδιεκδικήτρια μίας καλύτερης θέσης αλλά ξέρουμε ότι έχει συνέχεια το πρωτάθλημα. Εμείς θα δουλέψουμε όλα αυτά τα στοιχεία που θα δούμε μέσα στο βίντεο. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας με τη Ματαρό για να κλείσουμε τον κύκλο των αγώνων του Champions League οπότε με υπομονή και επιμονή θα δουλέψουμε τα στοιχεία που πρέπει» κατέληξε.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA