Κική Λιόση στο #AQF24: «Κρατάμε την σημαντική νίκη, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα»

by Γιώργος Χρήστου

Χαμηλούς τόνους κρατάει η Κική Λιόση σε δηλώσεις στο #AQF24 μετά το σημαντικό διπλό του ΝΟ Βουλιαγμένης στην έδρα του Εθνικού Πειραιά για την 15η αγωνιστική της Α1 Γυναικών που ανέβασε την ομάδα του Λαιμού στην δεύτερη θέση. Παράλληλα η έμπειρη τεχνικός τόνισε ότι έχει πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ουίπεστ (23/3) για την τελευταία αγωνιστική του Δ’ Ομίλου του LEN Champions League καθώς και για το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Εθνικό Πειραιά: «Είναι μια σημαντική νίκη για μας. Θεωρώ ότι χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τέλος και κάποιες παίκτριες με τρεις ποινές. Αυτό μας στοίχισε στην επιθετική μας προσπάθεια. Παρόλα αυτά κρατάμε την νίκη γιατί είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και συνεχίζουμε».

Για το τελευταίο παιχνίδι στην Ευρώπη κόντρα στην Ουίπεστ αλλά και για το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ουγγαρία κόντρα στην Ουίπεστ και προφανώς πάμε για την νίκη ασχέτως αν δεν κρίνει κάτι βαθμολογικά. Νομίζω το σύστημα πρέπει να αλλάξει γιατί δε σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις παρακάτω παίζοντας ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι δύο πρώτες ομάδες θα έπρεπε να περνάνε σίγουρα στην επόμενη φάση κι έτσι θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA