Την Πέμπτη ξεκινά η ημιτελική φάση της Α1 κατηγορίας γυναικών, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Εθνικό και τη Βουλιαγμένη να έχει απέναντί της τον ΑΝΟΓ.

Τα φαβορί στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις είναι ξεκάθαρα και το ενδιαφέρον μεταφέρεται στη μάχη παραμονής που δίνουν ο Ηλυσιακός και ο Τρίτων Αμαρουσίου.

Στο Ιλίσιο, στις 21:00, η ομάδα του Άγγελου Γαρελίδη και εκείνη του Κώστα Βαμβακάρη, θα παλέψουν για το 1-0 στη σειρά των πλέι άουτ, που θα δώσει σαφές προβάδισμα για την επιβίωση.

Μάλιστα, η κρισιμότητα του αγώνα διαφαίνεται από το γεγονός ότι επιλέχθηκαν οι δύο καλύτεροι Έλληνες διαιτητές, ο Γιώργος Σταυρίδης και ο Γιώργος Πολυχρονόπουλος.

Πλέι οφ (θέσεις 1-4)

Κολ. ΝΟΒ, Λαιμός            18.00     ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

(Αχλαδιώτης, Δασκαλοπούλου)

Κολ. Εθνικό Πειραιά       19.30     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ

(Παϊρακταρίδης, Κατσώνης)

Πλέι άουτ (θέσεις 7-8)

Κολ. Ιλίσιο          21.00     ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

(Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος)

Οι δεύτεροι αγώνες, στις έδρες αντίστροφα, θα διεξαχθούν το Σάββατο (22/4) και οι τρίτοι, αν και όπου χρειαστούν, την Κυριακή (23/4) στις αυριανές έδρες.

Στα πλέι οφ, οι ομάδες που θα πετύχουν 2 Νίκες, προκρίνονται στον Τελικό (3, 6, 10, 13, 14 Μαϊου) και οι ηττημένες θα αγωνιστούν για την 3η θέση (3, 6, 10 Μαϊου).

Στα πλέι άουτ, η ομάδα που θα πετύχει 2 Νίκες, καταλαμβάνει την 7η θέση της τελικής κατάταξης και η ηττημένη υποβιβάζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

46 Ασημάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), 45 Μανέτα (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Μυριοκεφαλιτάκη (ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ),38 Φραγκιουδάκη (ΕΘΝΙΚΟΣ), 37 Ελληνιάδη (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), 34 Κουτέλη (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), 31 Ξενάκη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), 26 Νιαρχάκου (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Φαρμάκη Έλ. (ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ), 25 Μπαλάτσα Μ. (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Πλευρίτου Μαργ. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)