Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική Γυναικών, για την πρωτιά η Γερμανία του Γιώργου Τριανταφύλλου!

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Τουρκία του Βαγγέλη Πάτερου, ανταγωνιστικές Γαλλία και Ισραήλ!

by Γιώργος Χρήστου

Στον Α’ Όμιλο η Εθνική ομάδα Γυναικών διέλυσε με 25-8 την Κροατία και θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία (7/1, 19:30) για την πρωτιά του ομίλου αφού το σύνολο του Ευάγγελου Δουδέση έκανε το 2/2 καθώς επικράτησε με 14-11 της Ουγγαρίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται να νικήσει τις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες εντός έδρας και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος αφού έχει σφραγιστεί η πρόκριση για την προημιτελική φάση.

Το 2/2 έκανε η Γερμανία του Γιώργου Τριανταφύλλου καθώς έκαμψε με 12-10 την αντίσταση της Σλοβακίας για την 2η αγωνιστική του Δ’ Ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας. Το σύνολο του Έλληνα τεχνικού θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία για την πρωτιά του ομίλου αφού ισοβαθμούν με έξι βαθμούς, καθώς επιβλήθηκε με 19-6 της Βουλγαρίας με την Τέρνερ του Εθνικού Πειραιά να σημειώνει ένα τέρμα.

Στον Γ’ Όμιλο Σερβία και Τσεχία έκαναν το 2/2 και θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική για την πρώτη θέση. Η Σερβία επικράτησε με 15-4 την Ρουμανία, ενώ η Τουρκία του Βαγγέλη Πάτερου που πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 10-9.

Στον Β’ Όμιλο Ισπανία και Ιταλία θα λύσουν τις διαφορές κι εκείνες στη τελευταία αγωνιστική με φόντο την πρώτη θέση. Οι Ιταλίδες επικράτησαν με 12-6 της Γαλλίας του Τεό Λοράντου που παρουσιάστηκε ανταγωνιστική απέναντι στο μεγάλο φαβορί, ενώ οι Ισπανίδες επιβλήθηκαν με 22-7 του Ισραήλ του Δημήτρη Μαυρωτά, ενώ συνεργάτες του είναι οι Σωτήρης Ζουμπουλιάς και Πέτρος Δουδέσης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA