Κομβικές αναμετρήσεις για τους τέσσερις εκπροσώπους μας στους ομίλους του LEN Champions League Γυναικών περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Άλιμος ΝΑΣ Betsson και Εθνικός Πειραιά Gold Force θα δώσουν τη δική τους μάχη για το θετικό αποτέλεσμα.

Την αρχή κάνει η ομάδα του Λαιμού που υποδέχεται την Ουίπεστ (4/11, 17:00) στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων με στόχο την δεύτερη νίκη στο όμιλο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς, ενώ στο έτερο παιχνίδι του ομίλου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο πρώτο του εκτός έδρας αγώνα την Μεντιτεράνι (4/11, 19:00) στη Βαρκελώνη με στόχο το 3/3.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Εθνικός Πειραιά Gold Force υποδέχεται την Ματαρό (4/11, 19:30) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά για τον Γ’ Όμιλο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για την πρόκριση στην επόμενη φάση κόντρα στις Ισπανίδες που προπορεύονται με έξι βαθμούς έναντι τεσσάρων του Εθνικού. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Φερεντσβάρος υποδέχεται την Έγκερ στο ουγγρικό ντέρμπι.

Την ευρωπαϊκή πανδαισία κλείνει ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson που φιλοξενεί την Μιλούζ (4/11, 20:00) στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου για τον Β’ Όμιλο με στόχο την δεύτερη νίκη προκειμένου να συνεχίσει την καταδίωξη της πρωταθλήτριας Ευρώπης Σαμπαντέλ που ταξιδεύει στην Ουγγαρία για να αντιμετωπίσει τη Ντουναουϊβάρος.

Στον Α’ Όμιλο η Τεράσα υποδέχεται την Οριζόντε Κατάνια, ενώ η Ρόμα την Σαν Αντρέου σε ένα εξίσου ενδιαφέρον όμιλο ανάμεσα στις ιταλικές και ισπανικές ομάδες που παλεύουν για το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Α’ Όμιλος

Τεράσα – Οριζόντε Κατάνια

Ρόμα – Σαν Αντρέου

Βαθμολογία

 1. Σαν Αντρέου 6
 2. Οριζόντε Κατάνια 3
 3. Τεράσα 3
 4. Ρόμα 0

Β’ Όμιλος

Ντουναουϊβάρος – Σαμπαντέλ

20:00 Άλιμος ΝΑΣ Betsson – Μιλούζ

Βαθμολογία

 1. Σαμπαντέλ 6
 2. Άλιμος ΝΑΣ BETSSON 3
 3. Μιλούζ 2
 4. Ντουναουϊβάρος 1

Γ’ Όμιλος

Φερεντσβάρος – Έγκερ

19:30 Εθνικός Gold Force – Ματαρό

Βαθμολογία

 1. Ματαρό 6
 2. Εθνικός Gold Force 4
 3. Έγκερ 2
 4. Φερεντσβάρος 0

Δ’ Όμιλος

17:00 ΝΟ Βουλιαγμένης – Ουίπεστ

19:00 Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Βαθμολογία

 1. Ολυμπιακός 6
 2. ΝΟ Βουλιαγμένης 3
 3. Ουίπεστ 3
 4. Μεντιτεράνι 0