Δυναμώνει… επίκινδυνα ο Άλιμος ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του συλλόγου στην Α1 γυναικών, με τη νεοφώτιστη στα μεγάλα σαλόνια ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου να υλοποιεί βήμα-βήμα την ενίσχυσή της!

Μετά την επιβεβαίωση της μεταγραφής της Μαρίας Καραγιάννη από τον ΝΟ Ρεθύμνου, ο Άλιμος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ακόμη ένα μεγάλο ταλέντο της ελληνικής υδατοσφαίρισης, τη Νεφέλη Χαλδαίου, η οποία έως και τον Μάιο αγωνιζόταν στον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό.

Η Νεφέλη Χαλδαίου έχει γεννηθεί το 2004 και αγωνίζεται ως περιφερειακός, ως επί το πλείστον στη δεξιά πλευρά και είναι σταθερό μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, έχοντας κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό του Κίρισι το 2019 και το ασημένιο στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων στο Σίμπενικ το 2021. Αυτή τη στιγμή, η Χαλδαίου είναι κομμάτι της προετοιμασίας της εθνικής Νέων γυναικών και μένει να δούμε εάν θα τελεσφορήσει η μεταγραφή της στον Άλιμο, ο οποίος κάνει κινήσεις με φόντο όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον, επενδύοντας σε αθλήτριες που θέλουν να αποδείξουν πράγματα και έχουν την ποιότητα για να το κάνουν.