Όπως σας είχαμε γράψει προ ημερών ο Πανιώνιος ήταν κοντά σε μία πάρα πολύ σημαντική μεταγραφή, αυτή της Χριστίνας Κώτσια. Σε απόλυτη επιβεβαίωση των όσων είχαμε ενημερώσει ότι… ακολουθούν, ο «Ιστορικός» ανακοίνωσε τη μεταγραφή της έμπειρης αμυντικού, η οποία αναμένεται να προσφέρει πολλά με την ποιότητα και τις παραστάσεις διαθέτει!

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Ενίσχυση της ομάδας των Γυναικών με την Χριστίνα Κώτσια
Η ομάδα μας των Γυναικών ενισχύεται σημαντικά για την χρονιά 2022-2023 με την απόκτηση της Χριστίνας Κώτσια. Η Χριστίνα ξεκίνησε να παίζει πόλο στον Πανιώνιο από μικρή ηλικία, μέχρι το 2011. Την αγωνιστική χρόνια 2011-2012 έπαιξε στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο και έπειτα έφυγε στην Αμερική (Long Beach State University στην California) για σπουδές με αθλητική υποτροφία όπου και αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Επιστρέφοντας αγωνίστηκε στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης για 3 χρόνια κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος το 2019. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.
Σε επίπεδο Εθνικής ομάδας οι διακρίσεις της δεν είναι λίγες. Χρυσό μετάλλιο με την ομάδα Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2011 στη Μαδρίτη, χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων γυναικών στο Περθ το 2012, χάλκινο μετάλλιο στο World League με την Εθνική γυναικών το 2012. Συμμετοχές με την Εθνική γυναικών σε 4 Παγκόσμια πρωταθλήματα (Βαρκελώνη, Καζάν, Βουδαπέστη και Νότια Κορέα), σε 2 Πανευρωπαϊκά (Βελιγράδι και Βουδαπέστη) και σε 2 προ ολυμπιακά τουρνουά (Ολλανδία 2016, Ιταλία 2021).
Χριστίνα καλώς όρισες!!! Σου ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες!!!
Facebook Comments